Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Conrad Impex S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dictionar electronic englez - roman portabil
Brand
Ectaco Partner C-4 eBook
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Uimitoarea inventie “de buzunar”, <Dictionarul electronic portabil vorbitor ECTACO Partner C-4 eBook>, ofera functii lingvistice foarte performante. Interfata sa grafica bilingva si tastatura il fac foarte comod si usor de folosit.

Acest model contine tot ce aveti nevoie    pentru a va simti confortabil    si sigur pe dumneavoastra cand calatoriti in strainatate sau cand comunicati cu partenerii dumneavoastra de afaceri. Te ajuta sa comunici fluent in engleza chiar daca nu ai nici un fel de cunostinte de engleza.

Traduce din romana in engleza si din engleza in romana peste 500.000 de cuvinte, cuprinzand termini tehnici, medicali, juridici, de afaceri, expresii, etc…
Aparatul va intelege ce cuvant incerci sa cauti in engleza, chiar daca nu stii inca sa scrii correct. Recunoasterea avansata ortografica a cuvintelor este una din cele mai importante caracteristici ale sistemului.

Pronunta cuvinte englezesti    folosind o tehnologie avansata de reproducere vocala. Psihologii spun ca pentru un cuvant nou sau o fraza sa devina    parte a memoriei tale, trebuie sa-l asculti de 12-16 ori. Imaginati-va sa aveti alaturi cel mai rabdator profesor de engleza, care va fi oricand gata sa repete acelasi cuvint ori de cate ori vrei, pentru o pronuntie cat mai apropiata de perfectiune.
Este si un ghid de conversatie englez<->roman pe 12 teme.

Te invata gramatica. Contine verbele neregulate si toate formele acestora.

Are expresii populare americane, dialecte si termini de argou, interviu pentru obtinerea cetateniei americane, aplicatii SAT 200 si SAT 500.
Prezinta o functie de inregistrare a unor cuvinte noi.
Contine organizator si agenda electronica    complexa , pentru programari si numere de telefon ,cu functii de cautare.

Ofera calculator, sistem de conversie metrica si valutara, ora locala si universala, alarma, sistem de protectie a datelor, blocare argou, precum si jocuri instructive lingvistice.

Are ca accesoriu un CD-ROM continand o versiune electronica a dictionarului roman <-> englez pentru PC.
Este insotit de un manual al utilizatorului, adaptor si convector si acumulatori interni.
Sistemul este portabil si usor operabil, asa incat poti sa-l folosesti atunci cand ai cateva momente libere din cursul unei zile, in calatorie, in drum spre serviciu, asteptand pentru o intalnire sau in timpul unei pauze de pranz.

Foloseste-l in mod constant si vei vedea schimbari spectaculoase in cunostiintele tale de limba engleza. Prietenilor tai straini, vecinilor si colegilor tai de scoala si serviciu nu le va veni sa creada saltul pe care l-ai realizat intr-un timp atat de scurt.

Nu uita sa le spui cat de mult datorezi acest lucru <Dictionarului ECTACO  Partner C-4 eBook>, conceptie americana a firmei specializata ECTACO Inc, USA, reprezentata de catre    unicul distribuitor in Romania, S.C. CONRAD Impex SRL.(Ectaco - Romania).
Din Gura in Gura